Articles

Grand Prix Broadcast Schedules

For Canada, the U.S., Great Britain, France and Russia

V_m_span3
Elina Paasonen
Tessa Virtue and Scott Moir will kick off the Grand Prix Season at Skate Canada.

CBC SCHEDULE

SKATE AMERICA:
Oct 19 - 2:00 PM: Men's Short and Short Dance
Oct 20 - 1:00 PM: Men's and Ice Dance Free
Oct 26 - 4:00 PM: Pairs and Ladies Free

CUP OF CHINA:
Nov 3 - 10:30 PM: Events not available

NHK TROPHY:
Nov 9 - 2:00 PM: Pair's / Men's Free
Nov 10 - 12:00 PM: Ladies Free /Ice Dance Long

TROPHÉE ERIC BOMPARD:
Nov 16 - 2:00 PM: Men's Free / Dance Free

ROSTELECOM CUP:
Nov 23 – 12:00 PM: Ladies Free / Pairs Free
Nov 23 – 3:00 PM: Men’s Free /Ice Dance Free

GRAND PRIX FINAL:
Dec 7 – 3:00 PM: Ice Dance Free and Ladies Free

NBC SCHEDULE

SKATE AMERICA:
Oct 20- 4:00 – 6:00 PM (LIVE)

SKATE CANADA:
Oct 27- 4:00 – 6:00 PM

CUP OF CHINA:
Nov 3 - 1:30 - 3:30 PM

NHK TROPHY:
Nov 10 - 1:30 - 3:30 PM

TROPHÉE ERIC BOMPARD:
Nov 17 - 4:30 – 6:00 PM

ROSTELECOM CUP:
Nov 24 – 2:00 -4:00 PM

GRAND PRIX FINAL (Fukuoka, Japan):
Dec 8 - 12:00 – 2:00 PM

TSN/CTV/RDS SCHEDULE:

SKATE CANADA

Oct 25:
16:00 - 17:00 TSN
16:00 - 17:00 RDS
19:00 - 22:00 TSN
19:30 - 22:30 RDS

Oct 26:
14:00 - 16:00 CTV
16:00 - 18:00 TSN2
19:00 - 23:00 CTV

NB: All times are EST. Check your local listings.

UNIVERSAL SPORTS:

SKATE CANADA:
Oct 25 - 1:30 PM: Pairs Short
Oct 25 - 3:30 PM: Ladies Short
Oct 25 - 7:00 PM: Short Dance
Oct 25 - 8:30 PM: Men’s Short
Oct 26 - 12:00 PM: Pairs Free
Oct 26 - 4:30 PM: Free Dance

CUP OF CHINA:
Nov 1- 6:00 -10:00 PM: All Short Programs
Nov 2 - 6:00 -8:00 PM: Free Dance / Pairs Free
Nov 3 - 6:00 -7:00 PM: Ladies Free / Men's Free (NBC)

NHK TROPHY:
Nov 8 - 6:00 -9:00 PM: Pairs Short / Men’s Short / Ladies Short
Nov 9 - 10:00 -11:00 AM: Short Dance / Pairs Free
Nov 10 - 10:00 AM: Free Dance
Nov 10 - 6:00 -8:00 PM: Ladies Free / Men's Free (NBC)

BRITISH EUROSPORT: SKATE AMERICA

Oct 19 - 10:00 PM: Pair's Short (45 min)
Oct 19 - 10:45 PM: Men's Short (60 min)
Oct 19 - 11:45 PM: Short Dance (60 min)
Oct 20 – 8:00 PM: Pairs Free (45 min)
Oct 20 – 8:45 PM: Free Dance (30 min)
Oct 20 – 9:15 PM: Ladies Free (90min)


Complete coverage of the Grand Prix Series can be found @
http://tv.eurosport.co.uk/tvschedule.shtml

NB: The events will be broadcast on the British Eurosport channel - not Eurosport 2.

FRENCH EUROSPORT: SKATE AMERICA

Oct 19 - 8:00 PM: Ladies Short (60 min)
Oct 19 – 9:00 PM: Pairs Short (45 min)
Oct 20 – 9:00 PM: Pairs Free (45 min)
Oct 20 - 11:15 PM: Ladies Free (45 min)
Oct 21 - 12:30 AM: Ice Dance Free (30 min)

Complete coverage of the Grand Prix Series can be found @
http://tv.eurosport.fr

NB: The event will be broadcast on the Eurosport channel - not Eurosport 2. According to the website schedule, the network will not be showing the men’s free program from Skate America.

RUSSIAN EUROSPORT: SKATE AMERICA

Oct 19 - 12:45 PM: Men's Short (60 min)
Oct 19 - 1:45 PM: Short Dance (60 min)
Oct 19 - 10:00 PM: Ladies Short (60 min)
Oct 19 - 11:00 PM: Pairs Short (45 min)
Oct 20 - 11:00 PM: Pairs Free (45 min)
Oct 20 - 11:45 PM: Ice Dance Free (30 min)
Oct 21 - 12:15 AM: Ladies Free (90 min)

Complete coverage of the Grand Prix Series can be found @
http://tv.eurosport.ru/consumers.shtml

NB: The event will be broadcast on the Eurosport channel - not Eurosport 2.


advertisements